25.8.11

Tiudorai *S01E01* / The Tudors *S01E01* (2007)

Aprašymas:

S01E01 – Pralietas kraujas

Anglija – 16 amžius. Henrikas VIII vien iš keršto nori karo su Prancūzija, dėl dėdės nužudymo. Bet tuo metu jo patarėjąs Kardinolas Wolsey jau sudarinėja diplomatinę sutarti, kad išvengti karo. Henrikas leidžia laiką žaisdamas tenisą, rungdamasis ir sukdamas meilės romanus. Taip pat jis nori atsikratyti ir karalienės Katerinos, nes iki šiol ji jam nepagimdė sosto palikuonių. Jį domina kai kas jaunesnio...

Tai įdomu:

JAV televizijos serialas "The Tudors" apie Anglijos karalių Henrį VIII buvo pradėtos rodyti 2007 metais. Pagrindinį vaidmenį seriale atliko Jonathanas Rhysas Meyersas, o vieną iš jo mylimųjų suvaidino ir erotinėje scenoje nusifilmavo lietuvių kilmės britų aktorė Ruta Gedmintas.

Originalus pavadinimas: The Tudors, Ireland, TV Serialas
Režisierius: Michael Hirst
Vaidina: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Anthony Brophy, James Frain, Sarah Bolger, Guy Carleton, Natalie Dormer, Max Brown, Nick Dunning, Rod Hallett, Maria Doyle Kennedy, Simon Ward, Padraic Delaney
Trukmė: JAV: 55 min.
Žanras: War
Kalba: Lietuvių k., -Lithuanian Home Video
Originalo tekstą adaptavo: Diana Janušauskienė
IMDb reitingas: 8.2/10 (10,156 votes)


iMDB.COM: http://www.imdb.com/title/tt0758790


1x01
In Cold Blood
Pralietas kraujas


video platform video management video solutions video player

2 komentarai:

creative11 rašė...

Sveiki,

tiek geru dalyku igarsine, kad ir sitas Tudors. Kur butu galima gauti ji? Apskritai, igarsinimas fantastiskas, bet gaila, kad nezinau, kaip viska pamatyti. Dekui uz atsakymus.

Unknown rašė...

Dėja, šiuo metu nėra galimybės pažiūrėt šio serialo. Beto, šio serialo įgarsinimas buvo nutrauktas, tad nebe apsimoka atnaujinti nuorodų į video peržiūrą.

P.s. Dėkui už gerus atsiliepimus.